Selecteer een pagina

Als linkbuilding bureau hebben wij ons toegelegd op duurzame zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat onze maatregelen niet alleen op korte termijn effect sorteren, maar dat de klant ook op lange termijn baat heeft bij onze zoekmachine-optimalisatie.

Onze klanten kunnen bij ons alleen goede backlinks kopen; andere backlinks – we hebben het dan met name over backlinks van lage kwaliteit – zijn bij ons niet verkrijgbaar. Op deze manier hebben wij al vele klanten geholpen om TOP rankings te bereiken.

Een eerlijke en transparante werkwijze is voor ons net zo belangrijk als de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u goede backlinks van ons koopt, stellen wij eerst een aantal effectieve opties voor. In dit verband vermelden wij ook onmiddellijk de concrete kosten.

Dit biedt u maximale transparantie en een goede planningsmogelijkheid U kunt dan vrij beslissen of en welke links wij voor u mogen bouwen. Zodra onze link builders de links succesvol hebben geplaatst, zullen wij contact met u opnemen met een zinvol rapport.

Deze manier van werken is in de loop van de vele jaren dat wij actief zijn, ingeburgerd geraakt. Wij zijn er zeker van dat het proces van het kopen van goede backlinks niet efficiënter en aangenamer kan worden gemaakt. Onze klanten roemen onze doelgerichte aanpak en genieten van de ongecompliceerde afhandeling.

Wilt u ook goede backlinks kopen voor uw bedrijf? Niets is eenvoudiger dan dat, neem gewoon contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek analyseren we de uitgangssituatie van uw website (welke links zijn er al, welke rankings zijn al bereikt, heeft de website te lijden onder eerdere Google-updates?) Op basis van deze analyse stellen wij zeer goede backlinks voor waarmee u de zichtbaarheid van uw website kunt verbeteren.

Wij stellen onze referenties graag aan u voor in een gesprek. En u ervan te overtuigen dat wij het juiste contact zijn als u goede backlinks wilt kopen.

 

☑️ Content links – backlinks van hoge kwaliteit kopen

Content links zijn ons favoriete wapen voor goede rankings op Google & Co. Artikelen van hoge kwaliteit worden gepubliceerd op relevante nieuwsportalen, themapagina’s, tijdschriften en andere belangrijke publicaties die een link naar de doelpagina bevatten. De link bronnen worden allemaal met de hand gecontroleerd, door onze strenge kwaliteitsrichtlijnen komen echt alleen eersteklas portals in aanmerking.

Door onze goede relaties met vele redacties krijgen wij backlinks van zeer hoge kwaliteit en kunnen wij onze klanten dus linkbuilding met high trust domains aanbieden.

Waarom zou u content links kopen? Omdat u uw rankings in de zoekresultaten op lange termijn kunt verbeteren. Wij ontwikkelen graag een individuele linkbuilding strategie voor u.

Als u het onderwerp van het kopen van backlinks wilt aanpakken, bent u het beste gediend met goede inhoudelijke links.
Koop nu content links!

 

☑️ Heeft het kopen van backlinks zin?

Keer op keer benaderen bedrijven ons met de vraag of het zinvol is om backlinks te kopen. Zij hebben meestal verwijzingen hiernaar gezien in gespecialiseerde artikelen of op online marketing conferenties en willen nu nagaan of zij ook backlinks moeten kopen. Helaas wordt het onderwerp van het kopen van backlinks vaak zeer verwaarloosd behandeld in de klassieke SEO literatuur; concrete tips of case studies zijn hier niet te vinden.

Bedrijven zijn daarom afhankelijk van het advies en de expertise van SEO-experts om goed onderbouwd te kunnen beoordelen of het kopen van backlinks zin heeft. Dit is waar wij zouden willen helpen. Onze jarenlange ervaring met talloze succesvolle projecten stelt ons in staat dergelijk advies te geven. Als linkbuilding bureau hebben wij al een aantal bedrijven en hun websites geholpen om een serieuze verbetering van hun zichtbaarheid te bereiken.

Vanuit ons standpunt is er een duidelijk antwoord op de vraag of het kopen van backlinks zinvol is: Google beloont backlinks in hoge mate in zijn ranking algoritme, en een ranking zonder backlinks is ondenkbaar, vooral in concurrerende industrieën en competitieve omgevingen. Met het kopen van backlinks kunnen bedrijven dus de beoordeling door Google sterk verbeteren en zo profiteren van betere rankings.

Met de juiste toepassing van backlink kopen heeft de marketingmaatregel een aanzienlijke invloed op de rangschikking van het bedrijf in de zoekresultaten van Google en anderen. Dit voordeel op de ranglijst leidt meestal tot meer bezoekers, aanvragen en aankopen. Zo kan het kopen van backlinks een directe positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van de ondernemer.

Bij het kopen van backlinks moet men echter voorzichtig te werk gaan, want alleen dan zal de marketingmaatregel zijn effect ontplooien en niet tot problemen met Google leiden. Als ervaren performance marketing bureau geven wij u graag gedetailleerd advies en laten wij u zien hoe u de zichtbaarheid van uw bedrijf op beslissende wijze kunt verbeteren door backlinks te kopen.

 

☑️ Backlink kopen ervaring

Bij het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie campagnes is een precieze uitvoering van cruciaal belang: Terwijl je aan de ene kant de ranking van je pagina probeert te verbeteren met linkbuilding van hoge kwaliteit, moet je aan de andere kant net zo voorzichtig zijn met het naleven van de spelregels van Google.

Alleen al de interpretatie en uitleg van de regels van Google is een zeer complex onderwerp, en zonder de nodige ervaring zult u vaak schipbreuk lijden. Linkbuilding en het kopen van backlinks moet alleen worden uitgevoerd door ervaren SEO-experts.

De twee oprichters van ons SEO bureau hebben elk meer dan 12 jaar ervaring met linkbuilding en het vergroten van de zichtbaarheid van websites. De rest van het SEO team bestaat ook uitsluitend uit ervaren experts die de fijne kneepjes van het kopen van backlinks door en door kennen.

Wij zijn er reeds in geslaagd een groot aantal bedrijven naar de top van de zoekresultaten te leiden. Deze varieerden van dienstverlenende bedrijven tot grote dochterondernemingen van ondernemingen. Bij ons krijgt u niet alleen een goed werkende SEO-strategie, wij zorgen ook voor de uitvoering van de campagne.

Profiteer van onze ervaring met het kopen van backlinks – wij kijken ernaar uit om ook de zichtbaarheid van uw bedrijf op Google & Co te verbeteren. Voel je vrij om te vragen naar onze talloze referenties. Wij zijn reeds succesvol geweest in vele industrieën en concurrerende omgevingen.