Selecteer een pagina

Het is helemaal niet gemakkelijk om sterke backlinks te krijgen voor uw eigen bedrijfswebsite. Hiervoor zijn vele jaren van professionele deskundigheid vereist. Alleen al het onderzoek van dergelijke backlink-bronnen vormt een onoverkomelijk probleem voor de onervarene. Zelfs de hierboven uiteengezette classificatie van link bronnen is voor bedrijven meestal niet mogelijk in hun eentje. Als u sterke backlinks wilt krijgen, moet u vertrouwen op een gevestigd SEO-bureau zoals wij.

 

Koop nu sterke backlinks!

Wij onderhouden goede relaties met de redacties van veel relevante nieuwspublicaties, tijdschriften en blogs. Met effectieve content marketing maatregelen, plaatsen wij de onderwerpen van onze klanten in deze publicaties – en bereiken een sterke backlink in het proces! Wij bieden een volledige service voor onze klanten – het kan niet eenvoudiger of handiger voor u.

 

Sterke backlinks kopen – waar moet je op letten?

Als je sterke backlinks wilt kopen, moet je op een paar dingen letten. Een zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat de backlinks ook echt werken zoals gewenst en niet het tegenovergestelde effect hebben.

Een belangrijk criterium is uw eigen bestaande linkprofiel. Op basis hiervan moeten geschikte nieuwe backlinks worden gezocht. Een vergelijking van het eigen profiel met het backlink profiel van de concurrentie geeft ook inzicht in welke maatregelen men moet nemen.

We bevelen aan: Bedrijven moeten bureaus inhuren om sterke backlinks te kopen. Onafhankelijke acquisitie van links is voor de meeste bedrijven niet aan te raden, omdat er een gebrek is aan know-how, mankracht en bijbehorende SEO-tools. Bovendien moet het kwalitatieve onderzoek van een linkbron beslist worden uitgevoerd door ervaren SEO-experts.

 

Sterke backlinks kopen – dit is de procedure

Als ervaren SEO bureau hebben wij in de loop der jaren een aanzienlijk portfolio aan bronnen voor sterke backlinks opgebouwd. Wij controleren dit portfolio regelmatig – zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de linkbronnen zeer hoog is.

Als een klant of geïnteresseerde ons benadert en sterke backlinks wil kopen, selecteren wij backlinks uit ons portfolio die passen bij hun website, hun onderwerp en hun zoekterm. De klant kan dan beslissen over één of meer van de voorgestelde backlinks. Wij steunen hem graag in zijn beslissing met onze SEO know-how.

Met zijn toestemming, beginnen we de link te bouwen. Zodra de sterke backlink met succes is opgebouwd, ontvangt de klant een zinvol rapport. Nadien staan wij nog steeds ter beschikking van onze klanten als ervaren partner.

Sterke backlinks kopen is vrij eenvoudig en kan dankzij onze hulp ook effectief worden uitgevoerd door bedrijven die niet internet-wijs zijn.

 

Koop sterke backlinks prijs

Wie geïnteresseerd is in het kopen van sterke backlinks let niet alleen op de kwaliteit van de backlink, maar is ook geïnteresseerd in de prijs van de betreffende link. Uiteraard kunnen wij op dit moment geen prijs noemen, omdat deze afhankelijk is van de betreffende link. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit, de link metrics en de link-giving portal.

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide portfolio van sterke backlinks opgebouwd. Wij verkopen zelfs veel van deze backlinks exclusief. Dankzij deze grote database hebben wij een gedetailleerd marktinzicht en kunnen wij de waarde van backlinks uitstekend inschatten.

Onze nieuwe klanten worden meestal terugkerende kopers. Zij bevestigen ons keer op keer dat onze prijzen aantrekkelijk zijn. Deze eerlijke prijs/prestatie-aanbieding wordt aangevuld met competente adviesdiensten. Onze klanten waarderen ons als deskundige adviseurs als het gaat om het kopen van sterke backlinks. Ons advies is altijd eerlijk en gericht op het succes van de onderneming van de klant op lange termijn.

Terug naar de beginvraag: Hoeveel kost een sterke backlink? Neem gerust contact met ons op, wij analyseren uw backlinks en uw SEO maatregelen en maken op basis daarvan een concreet concept voor u. De afzonderlijke campagne-inhouden worden gedetailleerd opgesomd en van prijzen voorzien. Bij ons weet u al voor de implementatie welk budget u moet inplannen. U heeft dan de keuze of en welke maatregelen wij voor u kunnen uitvoeren.

 

Koop sterke backlinks voor betere rankings

Veel van onze klanten gebruiken sterke backlinks kopen om betere rankings te bereiken. En hun succes bewijst hun gelijk! Betere rankings, een toename van het aantal bezoekers en meer aanvragen of bestellingen zijn de resultaten van een succesvolle buy strong backlinks campagne.

Wij maken graag een concreet linkbuilding plan voor u. Dit zal u tonen hoe u de topposities in de zoekmachines kunt bereiken door sterke backlinks te kopen. Uiteraard houden wij ook rekening met uw huidige linkprofiel, de maatregel moet immers optimaal op uw bedrijf zijn afgestemd. Want alleen dan zal het kopen van sterke backlinks zijn volledige potentieel ontplooien.

Aan de hand van concrete voorbeelden kunnen wij u laten zien dat het kopen van sterke backlinks werkt om uw rankings in de zoekresultaten te verbeteren. Uit deze referenties zult u snel opmaken dat wij een uitgebreide kennis hebben van linkbuilding en onze klanten helpen om TOP rankings te bereiken met onze duurzame aanpak.

Op basis van de hierboven genoemde voorbeelden kunnen we ook op indrukwekkende wijze aantonen dat sterke backlinks nog steeds een belangrijke ranking factor zijn voor de leider in zoekmachines Google. Deze mening wordt ook gedeeld door talloze internationale SEO-experts. Dit feit spreekt ook in het voordeel van het kopen van sterke backlinks.

Wilt u sterke backlinks kopen voor betere rankings? Neem gewoon contact met ons op, ons link building team kijkt er al naar uit om u te voorzien van effectieve backlinks.