Selecteer een pagina

Google houdt van sterke backlinks – dit wordt bevestigd door de leider van de zoekmachine zelf, maar is ook de teneur van relevante internationale gespecialiseerde seminars en conferenties over linkbuilding. Deze verklaring wordt ook bevestigd door onze praktische ervaring. De websites van onze klanten profiteren van onze backlinks en kunnen serieuze ranking verbeteringen laten optekenen. Ook de andere zoekmachines beoordelen sterke backlinks en belonen de inspanning met betere rankings.

In de praktijk is het ook gemakkelijk om de waarde in te zien van het kopen van sterke backlinks. Veel bedrijven gebruiken deze methode al in de praktijk – en genieten van indrukwekkende verbeteringen in hun ranking. Wij laten u graag indrukwekkende voorbeelden zien van hoe goed het kopen van sterke backlinks werkt.

 

Moet je sterke backlinks kopen?

Het uitbreiden van uw eigen backlink profiel met sterke backlinks kan de doorslag geven voor een betere zichtbaarheid. Vooral als u uw concurrenten overtreft met bijzonder goede backlinks.

Helaas is het niet zo gemakkelijk om goede backlinks te krijgen: het onderzoek, de evaluatie en het verwerven gaat gepaard met een grote inspanning. Bij ons heeft u de mogelijkheid om sterke backlinks te kopen. Wij bieden u graag passende backlinks voor uw linkprofiel – uiteraard oriënteren wij ons ook op de door u aangegeven SEO metrics.

Vanuit ons oogpunt is er voor de meeste bedrijven geen alternatief dan sterke backlinks te kopen. In termen van efficiëntie en impact zijn andere methoden minder aantrekkelijk.

Neem contact met ons op als u sterke backlinks wilt kopen en uw rankings in Google & Co. duurzaam wilt verbeteren. U zult merken dat wij met onze jarenlange ervaring precies het juiste aanspreekpunt zijn voor uw TOP-ranking.

Koop nu sterke backlinks!

 

Sterke backlinks kopen – het is gemakkelijk bij ons!

U wilt sterke backlinks kopen? Dit is heel gemakkelijk met onze professionele service. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en vertel ons over uw website en uw doelstellingen. Uw persoonlijke contactpersoon zal het linkprofiel van uw website onder de loep nemen en op basis daarvan suggesties doen over welke sterke backlinks het zinvol is om te kopen.

Met uw goedkeuring, gaan we aan de slag. Zodra de link met succes is gebouwd, nemen wij contact met u op met een zinvol verslag. Voor onze klanten is dit een aangenaam voordeel van onze werkwijze: U ontvangt pas een factuur nadat het werk is gedaan. Zodra u weer sterke backlinks wilt kopen, neemt u gewoon weer contact met ons op – een e-mail is alles wat nodig is.

Sterke backlinks kopen bij SEOsprint is zo snel en gemakkelijk. Profiteer van onze grote portfolio en breng uw website naar de topposities van Google en Co.

Wilt u ook op deze manier een sterk backlink profiel opbouwen? Neem contact met ons op – wij geven u graag uitvoerig advies en zien onszelf als een competente partner aan uw zijde. Profiteer van onze ervaring, expertise en ons uitgebreide portfolio van eersteklas linkbronnen.

 

☑️ Waarom zou je backlinks kopen?

Vanuit ons oogpunt is deze vraag vrij gemakkelijk te beantwoorden – backlinks zijn een belangrijk ranking criterium en worden terecht vaak zelfs als het belangrijkste beschouwd in de SEO-industrie.

Bedrijven die backlinks kopen, behalen vaak een waardevol concurrentievoordeel – wat niet alleen leidt tot betere rankings in de zoekresultaten. Het kopen van backlinks verhoogt meestal ook het aantal bezoekers en met een toenemend aantal bezoekers neemt ook de kans op meer bestellingen en aankopen toe.

Onze klanten vertellen ons keer op keer dat de investering in backlinks vrij snel zijn vruchten afwerpt en zich vaak binnen korte tijd terugverdient. Wij zijn verheugd bij dit proces betrokken te zijn en te kunnen profiteren van de enorme ervaring die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd.

Wij geloven dat het kopen van backlinks een essentieel onderdeel zou moeten zijn van elke marketing strategie in vele industrieën. Met een berekenbare inspanning, kunt u effectief succes boeken. Een ander voordeel van het kopen van backlinks is dat de genomen maatregelen een effect (kunnen) hebben over een lange periode. Indien correct geïmplementeerd, is linkbuilding een langetermijnmaatregel waarvan u meerdere jaren kunt profiteren.

Wij leggen u graag in een individueel gesprek uit waarom u ook backlinks zou moeten kopen – aan de hand van concrete voorbeelden laten wij u zien wat de stand van zaken is op het gebied van zoekmachine optimalisatie en welk potentieel daar op korte en lange termijn ligt te sluimeren.

Neem gerust contact met ons op als u uitgebreid advies wilt over het kopen van backlinks. 

 

☑️ Wie zouden backlinks moeten kopen?

Backlinks moeten worden gekocht door alle bedrijven die hebben ingezien dat online aanwezigheid en online zichtbaarheid belangrijke factoren zijn in de wereld van vandaag – om gevonden te worden door nieuwe klanten op het internet. De grootte van het bedrijf speelt geen belangrijke rol: grote bedrijven zijn even afhankelijk van de bezoekersstroom van Google als het kleine ambachtelijke bedrijf of de plaatselijke dienstverlener. Een goede plaats in de zoekresultaten kan snel uitgroeien tot een tastbaar concurrentievoordeel en ook op lange termijn bijdragen tot de positieve ontwikkeling van het bedrijf:

Een middelgroot werktuigbouwkundig bedrijf kocht backlinks bij ons nadat het zich bewust was geworden van de relevantie van succesvolle zoekmachine-optimalisatie. Het kopen van de backlinks betaalde zich voor hem al na enkele maanden uit – door de verbeterde vindbaarheid in de zoekresultaten wordt hij vaker gevonden door potentiële geïnteresseerden en kon hij zo lucratieve opdrachten genereren die hij zonder deze marketingmaatregel zou hebben misgelopen.

Het succesverhaal was vergelijkbaar voor een online shop in de business-to-consumer sector: De marketing manager van de online shop benaderde ons om backlinks te kopen. Hij had het succes van dergelijke online-marketingmaatregelen al vernomen van vrienden van webwinkels in andere sectoren – en wilde nu zelf profiteren van meer organisch verkeer. Na een gedetailleerde analyse, begon hij backlinks te kopen. Met de nieuwe backlinks verbeterde zijn positie in de zoekresultaten. Hij was bijzonder verheugd over de verbeterde plaatsing van een bepaalde zoekterm: een TOP-plaatsing onder deze zoekterm is voor hem bijzonder lucratief, en hij heeft ook zijn ergste concurrent uit de topposities verdrongen.

Een regionaal actieve dienstverlener heeft ook baat bij de marketingmaatregel van het kopen van backlinks. Hij heeft het altijd erg moeilijk gevonden om via internet nieuwe klanten te werven. Nieuwe klanten kwamen bij hem – als ze al kwamen – alleen via aanbevelingen. Toch deed hij veel moeite voor de uitvoering van zijn diensten en was hij ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk in vergelijking met zijn concurrenten. Helaas, hij was niet te vinden! Pas nadat hij backlinks had gekocht, verbeterde zijn online zichtbaarheid. Achteraf baalt de directeur van het servicebedrijf ervan dat hij niet eerder backlinks heeft gekocht.

Wij gaan graag in een vrijblijvend gesprek na of ook uw bedrijf baat kan hebben bij het kopen van backlinks. Het succes van onze klanten op lange termijn is belangrijk voor ons, daarom voeren wij enkel duurzame zoekmachine optimalisatie uit en adviseren wij u in functie van uw bedrijfsdoelstellingen.