Selecteer een pagina
Backlinks en linkbuilding zijn de ruggengraat van alle SEO. Ze helpen u hoger te scoren op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines en het verkeer naar uw website te leiden.

De relevantie van backlinks is net zo belangrijk als de hoeveelheid. Deze links moeten relevant zijn voor uw inhoud en niche. In plaats van alleen links te kopen, kun je gastberichten schrijven of artikelen publiceren op websites met een hoge autoriteit.

Wanneer u backlinks koopt, is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van de links. De relevantie van de inhoud voor uw site is ook belangrijk.

Hoe hoger de kwaliteit van een backlink, hoe beter deze is voor uw SEO-inspanningen. Gebruik tools zoals Moz, Ahrefs of Majestic om de kwaliteit van backlinks te controleren. Dit zal u helpen te overwegen van wat voor soort websites u een link moet proberen te krijgen.

Ik vind SEO moeilijk en ik heb weinig tijd

Als u het te druk heeft met uw dagelijkse werk en geen tijd heeft om aan SEO te besteden, kunt u uw SEO- en contentmarketing-inspanningen uitbesteden aan een betrouwbaar bedrijf.

Als je geen professionele SEO-expert bent en geen tijd hebt om te leren, besteed deze taak dan uit.

Kwalitatieve SEO is essentieel voor elk bedrijf. Het probleem is dat veel mensen niet weten hoe ze het zelf moeten doen, en degenen die dat wel doen, merken dat ze er vaak elke dag uren mee bezig zijn. Wanneer dit het geval is, kan het uitbesteden van uw SEO-inspanningen een goed idee zijn.

Met ons team van experts kunt u er zeker van zijn dat uw website optimaal wordt geoptimaliseerd. En dat allemaal zonder er zelf al te veel tijd aan te besteden!

Er zijn veel vragen die mensen stellen over SEO, en de antwoorden kunnen erg ingewikkeld worden. Het hoeft echter niet zo te zijn als je het proces in stukjes opdeelt en er één voor één aan werkt.

Dit gedeelte gaat over het helpen begrijpen van hoe SEO werkt en hoe u er beter in kunt worden. Het zal uw vragen beantwoorden zoals:

Hoe vind ik de juiste zoekwoorden?

Bij het zoeken naar trefwoorden moet u zich richten op de mensen die online zoeken en waarnaar ze zoeken. U kunt zoekwoorden onderzoeken met behulp van een hulpprogramma voor zoekwoorden zoals SEMrush of Google Adwords.

Wanneer we een blogpost schrijven, proberen we vaak trefwoorden te vinden waarvan we denken dat onze lezers zullen typen om artikelen zoals de onze te vinden, zodat we hoger kunnen scoren in zoekmachines. Maar de realiteit is dat de beste manier om goede zoekwoorden te bedenken, is te kijken naar wat mensen al intypen in Google en andere zoekmachines terwijl ze op zoek zijn naar informatie.

Hoe optimaliseer ik mijn site voor zoekmachines?

Allereerst moet u weten waar uw site over gaat. U moet een duidelijk idee hebben van wat u probeert te verkopen of te promoten. Dit helpt bij de zoekwoorden die op de website worden gebruikt.

Vervolgens moet u ervoor zorgen dat uw site gebruiksvriendelijk is. Dit wordt gedaan door te focussen op leesbaarheid en kwaliteit van de inhoud die wordt aangeboden. Je moet er ook zeker van zijn dat je website snel laadt op elk apparaat.

Wat is een SEO-strategie/plan?

SEO is het proces dat de zichtbaarheid van een website of webpagina in de onbetaalde resultaten van een zoekmachine beïnvloedt – vaak aangeduid als “natuurlijke”, “organische” of “verdiende” resultaten.

Een SEO-strategie kan worden gedefinieerd als een reeks processen, regels en richtlijnen die gericht zijn op het bereiken van topposities in de zoekmachine. Het omvat veel verschillende technieken die worden gebruikt om de bekendheid en betrokkenheid bij uw inhoud te vergroten.

Hoe weet ik dat ik krachtige links koop?

De meeste mensen denken aan SEO als ze de term ‘linkbuilding’ horen. Dit komt omdat de meeste mensen linkbuilding beschouwen als een manier om de positie van uw website op de resultatenpagina’s van Google-zoekmachines (SERP’s) te verhogen. Maar wat de meesten niet weten, is dat er verschillende soorten linkbuilding zijn die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Een link kan krachtig zijn omdat deze van hoge kwaliteit is of omdat deze afkomstig is van een gezaghebbende website, of beide.

Zeker zijn van de kracht van een link is moeilijk, maar er zijn enkele tekenen die u kunnen helpen een weloverwogen schatting te maken. Ten eerste, als de webpagina inhoud van hoge kwaliteit heeft en veel andere links op de pagina (behalve die van jou), dan is je link waarschijnlijk krachtiger dan op een pagina met weinig andere links.

Mijn marketingbureau biedt mij hoge kwaliteit links aan

Als digitaal marketingbureau bieden we een scala aan diensten voor onze klanten. Een van die diensten is linkbuilding. We bieden onze klanten links van hoge kwaliteit van geloofwaardige bronnen, posts op sociale media, blogposts en andere webinhoud.

In het verleden was linkbuilding een vervelend en tijdrovend proces. Het vergde veel handwerk en goede netwerkvaardigheden om de gewenste resultaten te krijgen.

Marketingbureaus worden overspoeld met verzoeken om kwalitatief hoogwaardige links. Dit artikel geeft een introductie in het concept van ‘linkbuilding’, de noodzaak ervan en hoe marketingbureaus klanten links van hoge kwaliteit kunnen bieden.

Aangezien digitale marketing in de loop der jaren steeds geavanceerder is geworden, zijn ook de strategieën die worden gebruikt door marketeers die de ranglijst van zoekmachines proberen te manipuleren. De populariteit van “contentmarketing” is een bewijs dat online marketeers zich nu meer richten op het creëren van inhoud dan alleen het hebben van geoptimaliseerde pagina’s die linken naar andere relevante inhoudspagina’s.

Dit artikel biedt een inleiding tot linkbuilding, waarom u dit zou moeten doen en hoe uw bureau links van hoge kwaliteit kan bieden aan uw klanten.

Wat voor resultaten kan ik verwachten met linkbuilding?

Er zijn veel verschillende manieren om links naar uw site te bouwen. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen.

Hier zijn enkele opties:

  • Web 2.0-sites – Met deze sites kunt u inhoud op de site indienen, die vervolgens wordt geïndexeerd door Google en andere zoekmachines.
  • Gastposts – Een gastpost is een post op een andere blog, die aan het einde een link naar uw site bevat en die ook wordt geïndexeerd door Google en andere zoekmachines.
  • Betaalde advertentie – Bij deze vorm van linkbuilding betaalt u voor advertenties op andere sites om een backlink van hen te krijgen.
  • SEO-services – Bij SEO-services werkt u samen met een SEO-bedrijf dat uw inhoud voor zoekmachines zoals Google of Bing zal optimaliseren om meer verkeer van deze zoekmachines te krijgen.

Maak een vliegende start met uw bedrijf

Creëer meer conversies en verdien meer inkomsten. Goedkoper en sneller dan ooit! Een breed scala aan linkpakketten voor elk budget. Gegarandeerde betrouwbaarheid voor gemoedsrust.