Selecteer een pagina

Onze activiteit als agentschap omvat het volledige proces op het gebied van backlink kopen. Wij nemen alle processtappen over voor onze klanten en zorgen voor een optimaal ranking resultaat. Onze bestaande klanten bevestigen keer op keer dat het de moeite waard is om backlinks bij ons te kopen.

Als u met uw bedrijf ook wilt profiteren van het marketinginstrument van het kopen van backlinks, dan zijn wij graag uw partner. Bij ons kunt u een betrouwbare, veilige en transparante verwerking verwachten. Onder onze klanten bevinden zich bedrijven met verschillende ervaringsniveaus.

Sommigen zijn absolute nieuwkomers op het gebied van SEO, anderen zijn zeer vertrouwd met de materie – bij ons voelen alle bedrijven zich goed verzorgd. Onze SEO-experts zullen u graag de afzonderlijke procedures en processen in detail uitleggen en u uitleggen hoe u het kopen van backlinks kunt gebruiken om uw bedrijf een aanzienlijk voordeel te geven in online zichtbaarheid.

We hopen dat deze gedetailleerde uitleg alle vragen beantwoordt rond “Hoe moet je backlinks kopen?”. Als ervaren online marketingbureau staan wij u graag met raad en daad bij. Wij zullen een effectieve buy backlinks campagne voor uw bedrijf opzetten, rekening houdend met uw eisen en wensen – ons doel is uw tevredenheid en de lange termijn en duurzame verbetering van uw rankings.

Neem gerust contact met ons op en maak kennis met ons in een vrijblijvend eerste gesprek – overtuig uzelf van onze expertise en begin met het klimmen naar de top van Google rankings.

 

☑️ Koop gerenommeerde bronnen voor backlinks

Zodra een bedrijf heeft besloten backlinks te bouwen, begint meestal de zoektocht naar gerenommeerde bronnen waar effectieve backlinks kunnen worden gekocht. Wij willen bedrijven graag helpen bij de selectie van geschikte bronnen met een paar tips.

Bekendheid met gewone SEO-tools: Om de waarde van een link te kunnen beoordelen en het backlink-profiel van het doeldomein te controleren, is het gebruik van SEO-tools onontbeerlijk. Om ons in staat te stellen ons portfolio van linkbronnen bijzonder grondig en degelijk te controleren, gebruiken wij tegelijkertijd verschillende toonaangevende SEO-tools – waaronder speciale tools die zich hebben gespecialiseerd in het onderzoeken en evalueren van backlinks. Wij gebruiken onder andere Sistrix, majestics, searchmetrics, moz, LinkResearchTools en ahrefs. Met de juiste training zorgen we ervoor dat onze SEO-experts de tools optimaal kunnen gebruiken.

Groot aantal bronnen: Om effectieve linkbuilding uit te voeren, is een groot portfolio van linkbronnen de enige manier om de juiste link voor elke klant te vinden. In de loop der jaren hebben wij zoveel linkbronnen opgebouwd dat wij voor elk bedrijf in elke branche de juiste links beschikbaar hebben. Zelfs met voortdurende link building, kunnen wij altijd nieuwe geschikte link bronnen leveren.

Exclusieve link bronnen: Exclusieve linkbronnen geven bedrijven een enorm ranking voordeel ten opzichte van hun concurrenten. Onze experts op het gebied van linkbuilding hebben talloze exclusieve backlinks voor onze klanten gebouwd. Wij stellen u graag onze exclusieve link-bronnen voor.

Geen inferieure link bronnen: De tijden dat je indruk kon maken op Google met massa in plaats van klasse zijn al lang voorbij. Om tegenwoordig echt goede rankings te krijgen, zijn links van lage kwaliteit taboe. Wij vertrouwen uitsluitend op bijzonder effectieve links en zorgen ervoor dat onze linkbronnen dankzij hun hoge waarde een positief ranking signaal afgeven.

Bent u op zoek naar een gerenommeerde bron om backlinks te kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze klanten zijn enthousiast over onze service en zijn erg blij om backlinks van ons te kopen. Dankzij onze hoge kwaliteitsnormen kunnen wij onze klanten een bijzonder goede service bieden en hen helpen om echt goede rankings te behalen.

 

☑️ Waarom is het kopen van backlinks zo belangrijk?

Nieuwe klanten blijven ons vragen waarom het zo belangrijk is om voortdurend backlinks te kopen. Wij helpen u graag deze kwestie wat op te helderen.

Google gebruikt verschillende parameters om de plaatsing van een website in de zoekresultaten te bepalen. Het backlink profiel van een website is zeer belangrijk. Als u bovenaan in Google wilt staan, moet u sterke backlinks hebben die naar uw domein wijzen.

Het kopen van backlinks biedt bedrijven een marketingmethode om hun eigen backlink profiel te verbeteren. Als ervaren linkbuilding bureau zijn wij graag de competente partner aan uw zijde die zorg draagt voor de implementatie van backlink buying. Met ons zal uw bedrijf eersteklas rankings bereiken onder uw belangrijke zoektermen.

Bij ons kunt u individuele backlinks kopen of grotere hoeveelheden backlinks. Wij vinden geschikte link bronnen voor elk budget en helpen zo onze klanten aan waardevol verkeer via organisch Google zoeken.

Wilt u ook profiteren van de marketingmethode van het kopen van backlinks? Neem gerust contact met ons op – onze SEO experts zijn beschikbaar voor een eerste consult – en leggen u de individuele mogelijkheden uit hoe u met buy backlinks de topposities in de zoekresultaten kunt bereiken.

 

☑️ Kun je backlinks kopen met een ranking garantie?

In het kader van onze activiteit als dienstverlener en leverancier van “backlinks kopen”, kregen wij van nieuwe klanten de vraag of er een ranking garantie is bij het kopen van backlinks. Op dit moment kunnen wij uiteraard alleen een antwoord geven in verband met onze diensten.

Wij besteden aandacht aan een duurzame en holistische strategie bij het kopen van backlinks:

Holistisch betekent in deze context dat we het linkprofiel van de doelpagina controleren voorafgaand aan een backlink campagne. Welke links wijzen al naar het doel? Zijn het goede of problematische links? Daarnaast nemen we ook het linkprofiel van de concurrentie mee in onze overwegingen – hier zijn we vooral geïnteresseerd in de backlinks van de bedrijven die eerder voor onze cliënt gerangschikt stonden.

Met een dergelijke gefundeerde analyse kunnen wij betrouwbare beslissingen nemen – en geschikte links voorstellen. Wij verzekeren de duurzaamheid van onze backlink inkoopstrategie door regelmatig de link bronnen te controleren. Bij deze controle wordt nagegaan of de linkbron nog steeds een positief ranking signaal afgeeft. Om dit te doen, analyseren wij, onder andere, zinvolle SEO metrics van het domein.

Wij zijn er zeker van dat onze werkwijze rond het kopen van backlinks het best mogelijke effect van onze links bereikt. Als u backlinks wilt kopen voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.