Selecteer een pagina

Aan het begin van een linkbuilding campagne analyseren wij uw bestaande linkprofiel. Wij kijken naar uw bestaande backlinks en vergelijken deze met die van uw concurrenten. Op basis van deze analyse kunnen wij u concrete link suggesties doen, waarbij wij ons richten op kwalitatieve, Nederlandse backlinks. Deze zijn perfect afgestemd op uw individuele koppeling situatie en uw doelstellingen. Deze vorm van duurzame linkbuilding zorgt al jaren voor topposities in de zoekresultaten van onze klanten.

U ontvangt onze Nederlandse backlinks ook zonder starre en langdurige contracten. Bij ons bestelt u gewoon naar behoefte. Neem contact met ons op als u Nederlandse backlinks van autoriteiten wilt opbouwen.

 

Nederlandse backlinks van hoge kwaliteit kopen

Linkbuilding is een belangrijke online marketing maatregel die de organische rangschikking van een website kan verbeteren. Als ervaren backlink-building bureau voeren wij al meer dan 10 jaar succesvolle linkbuilding campagnes uit voor onze klanten.

De taken van een backlink-building bureau zijn als volgt: Eerst kijken we hoe goed de website van de klant al gepositioneerd is. De meest relevante factoren zijn de inkomende links en de reeds behaalde rankings. Nu bespreken we met de klant welke SEO doelen moeten worden bereikt.

Zijn er bepaalde trefwoorden die voor hem bijzonder belangrijk zijn? Dan creëren we een link building concept. Daarin doen we concrete suggesties over hoe we de website naar TOP-rankings kunnen leiden. Met de goedkeuring van de klant gaan we meteen aan de slag met de implementatie.

Onze eigen journalisten creëren inhoud van hoge kwaliteit die speciaal is aangepast aan de omstandigheden van het bedrijf. De gecreëerde inhoud is van een zeer hoge kwaliteit en wordt altijd geprezen door onze klanten. Er is natuurlijk een reden om naar deze hoge kwaliteit te streven: zowel bezoekers als Google belonen deze inspanning. Dit is de enige manier om eersteklas links te krijgen.

De link builders van ons backlink building bureau hebben allen jarenlange ervaring en weten precies welke links een website het beste kunnen pushen. Onze linkbuilders besteden aandacht aan duurzame linkbuilding. Dit is zeer belangrijk vanuit ons oogpunt, geen enkel bedrijf mag immers het risico lopen om in de toekomst aan Google-straffen te worden blootgesteld.
Al meer dan 10 jaar ligt de focus van ons bureau op backlink building. Maar wat doet een agentschap voor backlink-building precies?

 

Hoe gaat een backlink building bureau in detail te werk?

Het geheel is geen raketwetenschap, het is tientallen jaren know-how, liefde voor zoekmachine-optimalisatie en altijd aan de bal blijven. De juiste hulpmiddelen en veel ervaring, gekoppeld aan de ambitie om onze klanten nog succesvoller te maken, ronden het pakket af. De interactie van onze SEO experts met onze getrainde editors zijn onze kracht, die wij als backlink building bureau ook graag voor u inzetten, geheel zonder vervelende contracten! Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een backlink building bureau!

 

Backlink building agentschap checklist

Bij het kiezen van een backlink building agentschap, zijn er een heleboel dingen te overwegen. De ernst van het bureau is bijzonder belangrijk; u moet er zeker van zijn dat er geen dubieuze link building methodes worden gebruikt. Het backlink building bureau moet ook passende referenties hebben, bij voorkeur uit een soortgelijke branche. Een ander criterium bij het kiezen van een backlink building agentschap is zijn portfolio. Naast de omvang van de portefeuille speelt ook de kwaliteit een belangrijke rol.

 

Backlinks kopen prijzen – Dit is wat je moet weten als het gaat om het kopen van backlinks en de prijzen.

De prijs van een backlink kan niet als algemene regel worden gegeven. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren van de link-giving site: Een hogere domein populariteit, meer domein vertrouwen, hogere zichtbaarheid worden weerspiegeld in een hogere prijs. Marcus Tober – hoofd van Searchmetrics – zei ooit dat een goede link 500€ moet kosten. Nou, er zijn al een aantal vrij goede links onder deze prijs. De uitspraak van Marcus Tober is echter waar, gezien het feit dat bij het kopen van backlinks het niet echt de individuele prijs is die telt. Eerder, wat je ervoor krijgt. Dus hoe sterk is de respectieve backlink tegen prijs X.

Natuurlijk kunnen de prijzen voor het kopen van backlinks ook worden aangepast aan het respectieve budget van het bedrijf. Een hoger gebruik van middelen, zoals mogelijk is bij een groot bedrijf met een uitgebreid marketingbudget, leidt tot betere en snellere rankings. Maar zelfs voor kleinere bedrijven leidt een matige inspanning tot een uitstekende ranking verbetering.

Wij helpen u graag bij het bepalen van het juiste budget – wij weten hoeveel links van welke sterkte of kwaliteit er moeten worden gebouwd om uw zichtbaarheid op het internet te vergroten.

 

Backlinks Kopen Prijzen Voorbeelden

Onze link building experts hebben succesvolle link building campagnes geïmplementeerd voor bedrijven van elke omvang. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien van hoe zo’n campagne eruit kan zien.

We zijn bezig met een lange termijn link building campagne voor een regionale dienstverlener. Toen het bedrijf ons benaderde, gaven ze ons een concreet budget idee. Op basis van deze begroting hebben wij verschillende voorstellen voor verbindingen ingediend. De dienstverlener was onder de indruk van de buy backlinks prijzen. Hij had niet verwacht zo’n hoge kwaliteit te krijgen voor zijn beheersbare budget.

In het geval van een middelgroot industrieel bedrijf, ging het verzoek om backlink aankoopprijzen als volgt: In dit geval benaderde het bedrijf ons met specifieke doelstellingen. Bepaalde zoektermen moesten worden verbeterd. Het was voor het industriële bedrijf bijzonder belangrijk om zijn grootste concurrent in de zoekresultaten in te halen. Vervolgens hebben wij verschillende voorstellen uitgewerkt om het gewenste doel te bereiken met verschillende budgetten. De klant koos voor het grotere pakket. Slechts een paar maanden later konden we al aanzienlijke verbeteringen in de ranking melden. Onder de indruk van dit resultaat breidde hij zijn doelstellingen uit met nieuwe zoektermen en verhoogde in dit verband ook het budget.

Neem contact met ons op, wij offreren u graag de kosten voor uw backlink campagne.

 

Hoe komen de prijzen voor het kopen van backlinks tot stand?

Degenen die bij ons informeren naar prijzen voor het kopen van backlinks zijn vaak geïnteresseerd in hoe de prijs tot stand komt in de tweede stap. Wij gaan graag op dit onderwerp in: Hoeveel een link kost, hangt af van verschillende factoren. De SEO-metriek van de gelinkte pagina’s is van groot belang. Hoe sterker, meer aanwezig en meer zichtbaar het tijdschrift of portaal is, hoe hoger de prijs. Bij de berekening wordt ook rekening gehouden met de inspanning die nodig is om de inhoud te creëren. Andere factoren zoals exclusiviteit, beperkingen inzake linktargets of inhoudsformaten kunnen ook een invloed hebben op de prijsstelling.

Zoals reeds eerder gezegd, is de absolute prijs in de meeste gevallen niet zo relevant. Veel belangrijker is het individuele voordeel dat een link oplevert voor de website. Onze SEO specialisten geven u graag advies over de prijzen voor het kopen van backlinks.

 

☑️ Hoeveel backlinks moet je kopen?

Nieuwe klanten confronteren ons met de vraag hoeveel backlinks ze moeten kopen. Het verzoek is erop gericht het beschikbare budget zo goed mogelijk te gebruiken en tegelijkertijd het doel niet te overschrijden.Uiteraard kan de vraag niet over de hele linie worden beantwoord. Sommige bedrijven hoeven maar een paar backlinks te kopen – andere meer.

De vereiste inspanning hangt af van verschillende factoren. Het vorige backlink profiel is er één van. Onze SEO-experts nemen uw linkprofiel onder de loep: heeft uw bedrijf in het verleden al effectieve backlinks verworven of begint u met het kopen van backlinks vanaf nul?

In beide gevallen zijn wij het ideale aanspreekpunt, omdat onze SEO-experts uw status quo goed kunnen analyseren en tegelijkertijd een effectieve catalogus van maatregelen kunnen ontwikkelen. Onze aanbeveling vermeldt in detail het aantal en de kwaliteit van de backlinks die nodig zijn om het gewenste SEO doel te bereiken.