Selecteer een pagina

Wie een online winkel runt, is meestal afhankelijk van goede rankings in de zoekresultaten. Alleen als de online winkel in de topposities onder relevante zoektermen kan worden gevonden, profiteert het bedrijf van waardevolle bezoekers die vanuit de zoekmachines naar de site komen.

Bij ons kunnen online winkels backlinks kopen om het linkprofiel van de website te verbeteren. Dankzij ons uitgebreide portfolio kunnen wij voor elk vakgebied de juiste backlink bronnen aanbieden.

Het samenstellen van geschikte link-bronnen wordt voor online winkels altijd individueel gedaan. Naast kaderparameters zoals budget, houden wij uiteraard rekening met het bestaande linkprofiel van de website. Er wordt ook rekening gehouden met de kenmerken van de backlink-profielen van de concurrenten.

Heeft u een online winkel en wilt u backlinks kopen om uw rankings effectief te verbeteren? Dan zijn wij precies de juiste partner voor u. Bij ons krijgt u alles uit één hand: wij analyseren de SEO-metriek van uw winkel, onderzoeken geschikte linkbronnen en bouwen sterke links.

Onze SEO-experts kijken uit naar uw telefoontje! Wij kunnen u helpen om met uw website bovenaan in de zoekresultaten te komen.

 

☑️ Backlink kopen tips

Als u backlinks wilt kopen, zal deze gids u enkele belangrijke tips vertellen over het gebruik van backlinks kopen als onderdeel van een effectieve online marketing campagne. Steeds meer bedrijven maken gebruik van dit doeltreffende marketinginstrument en behalen zo een aanzienlijk ranking voordeel op hun concurrenten.

Degenen die backlinks kopen voor hun website moeten ervoor zorgen dat het aantal en de interval van nieuwe backlinks overeenkomt met de geschiedenis van de website. Het lijkt nogal onnatuurlijk dat een nieuwe website plotseling wordt voorzien van een bijzonder groot aantal backlinks. In dit geval is een voorzichtige toename van backlinks de betere methode – en leidt ook tot een duurzamer ranking succes.

Als het een reeds gevestigde website is die in de loop der jaren al gestaag nieuwe backlinks heeft verzameld, kan de buy backlinks methode veel intensiever worden gebruikt. In dit geval lijkt een aanzienlijke toename van de snelheid van linkbuilding aannemelijker. Onze SEO-experts analyseren graag het individuele linkprofiel van uw website en leiden daaruit de optimale intensiteit van backlink building af. Op deze manier profiteert u van de grootst mogelijke snelheid van linkbuilding in relatie tot de individuele startpositie van uw website.

 

Backlinks kopen: Alsjeblieft geen inferieure backlinks!

Wie bij het kopen van backlinks alleen naar de prijs kijkt en voor goedkope backlinks gaat, ondervindt verschillende nadelen. Backlinks van lage kwaliteit kunnen een onnatuurlijk backlinkprofiel creëren, wat betekent dat het bedrijf het risico loopt om een nadelige ranking te krijgen. Bovendien kosten zwakke schakels ook geld. Met zo’n laag effect slaat de prijs-prestatieverhouding snel om.

Backlinks van hoge kwaliteit gaan in eerste instantie gepaard met een grotere investering – maar ze hebben ook een heel ander ranking effect. Wilt u weten welke backlinks zinvol zijn voor uw website om de zichtbaarheid te verbeteren? Onze SEO-experts helpen u graag en geven u gedetailleerd advies over de selectie van geschikte backlinks. Bij ons kunt u backlinks kopen tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Inhoud van hoge kwaliteit voor backlink-campagnes: Degenen die backlinks kopen om hun rankings te verbeteren moeten ook aandacht besteden aan eersteklas inhoud. Voor Google en andere zoekmachines is inhoud van hoge kwaliteit een belangrijke kwaliteitsindicator. Alleen op die manier kan het effect van de gebouwde link optimaal worden benut. Een link van hoge kwaliteit in een omgeving met uitstekende inhoud biedt een maximaal ranking voordeel.

Daarom laten wij onze inhoud uitsluitend schrijven door ons ervaren interne redactieteam. Onze redacteuren hebben een gedegen journalistieke opleiding genoten en/of zijn werkzaam geweest bij grote bekende tijdschriften en dagbladen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw link in een eersteklas omgeving verschijnt – wat zowel zoekmachines als bezoekers pleziert.

Houd rekening met thematische nabijheid bij het kopen van backlinks: Bij het bouwen van effectieve links, moet u er ook voor zorgen dat de backlinks in een plausibele thematische omgeving worden gecreëerd. Voor een middelgrote softwareleverancier is een link op een tuinblog moeilijk uit te leggen, hoe goed de linkbron ook is.

Klassieke tijdschriften en bedrijfsblogs verdienen hier de voorkeur. Voor alle maatregelen met betrekking tot de aankoop van backlinks is het belangrijk ervoor te zorgen dat het backlink profiel overeenkomt met de bedrijfstak en de concurrenten. Onze link building professionals geven u graag gedetailleerd advies. Onze ervaring stelt ons in staat individueel en gericht advies te geven.

 

☑️ Hoe moet je backlinks kopen?

Als u als bedrijf bovenaan in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines wilt komen te staan, komt u vroeg of laat voor de vraag te staan “hoe moet je backlinks kopen?”. Vooral in conservatieve industrieën ontbreekt de nodige expertise om het onderwerp van het kopen van backlinks op een gefundeerde manier aan te pakken. Wij zien ons werk als SEO-bureau dan ook in het adviseren over de strategische planning en operationele uitvoering van het marketinginstrument van het kopen van backlinks.

We krijgen heel vaak de vraag: “Hoe moet je backlinks kopen? Het hele proces is niet transparant en te ingewikkeld voor veel bedrijven, ook voor degenen die verantwoordelijk zijn voor marketing. Deze perceptie is begrijpelijk en is gebaseerd op te weinig ervaring op het gebied van het kopen van backlinks.

Als ervaren online marketing bureau zijn wij zeer bekend met het onderwerp backlinks kopen. Al vele jaren zijn wij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om het kopen van backlinks.

In het volgende willen we graag uitleggen hoe u backlinks moet kopen: Wie backlinks wil kopen, moet eerst zijn vorige linkprofiel bekijken. Welke pagina’s linken al naar die van u? Wat is de sterkte van de verschillende linkbronnen? Vervolgens helpt een analyse van de backlinks van de concurrentie. Ook hier rijst de vraag welke links de concurrentie al heeft opgebouwd en wat de sterkte van de verwijzende pagina’s is.

Na deze gedetailleerde analyse is de volgende stap het zoeken naar geschikte linkbronnen. Tijdens het onderzoek moet erop worden gelet dat de potentiële linkbronnen overeenkomen met uw eigen website. Zowel de sterkte van de band als de thematische nabijheid moeten in aanmerking worden genomen. Praktijkervaring rond de effecten van het kopen van backlinks is op dit punt van groot belang, alleen met de juiste linkbronnen kan maximaal succes worden behaald.