Selecteer een pagina

Heeft het kopen van backlinks zin in vergelijking met andere marketing maatregelen? Zoekmachine-optimalisatie is een langetermijnstrategie om organisch verkeer te krijgen via zoekmachines zoals Google. Eenmaal gekocht, zijn backlinks effectief vanaf het moment dat ze zijn gemaakt – zolang de backlink bestaat. De investering in het kopen van backlinks loont dus op lange termijn – in tegenstelling tot veel andere marketingmaatregelen, die vaak slechts een eenmalig effect hebben en het effect van de investering na verloop van tijd uitdooft. Wij en ook de relevante vakliteratuur zien het kopen van backlinks als de duidelijke winnaar in vergelijking. Er zij met name op gewezen dat het om een planbare investering gaat en dat het effect blijvend is.

Wij laten u graag aan de hand van zinvolle case studies zien dat het kopen van backlinks ook voor uw bedrijf de moeite waard kan zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij reeds betrokken geweest bij talrijke ranking verbeteringen en kunnen wij u dus het beste advies geven als het gaat om het kopen van backlinks.

☑️ Lokale backlinks kopen

Om de relevantie van een website te evalueren en uiteindelijk ook om de rangschikking in de zoekresultaten te berekenen, houdt Google rekening met de backlinks van een website. Terwijl in het verleden vooral aandacht werd besteed aan een zo groot mogelijk aantal backlinks, ligt de nadruk tegenwoordig op kwalitatief hoogwaardige, geschikte en plausibele backlinks.

Vooral in het geval van lokaal actieve bedrijven moeten naast backlinks die relevant zijn voor het onderwerp ook lokale backlinks in het linkprofiel voorkomen. Dat is de reden waarom bedrijven lokale backlinks bij ons kunnen kopen. Onze SEO-experts selecteren relevante links voor de betreffende regio uit ons uitgebreide portfolio. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de andere metriek ook past – zodat de link het best mogelijke effect heeft voor de betreffende klant.

Moeten bedrijven lokale backlinks kopen? Onze ervaring leert ons dat dit soort links een groot effect kan hebben op de zichtbaarheid van een bedrijf. Talrijke van onze klanten profiteren reeds van onze lokale backlinks.

☑️ Sterke backlinks kopen

Sterke backlinks bieden een belangrijk concurrentievoordeel voor de zichtbaarheid van een URL of een domein. Vooral in een concurrerende omgeving, waarin verschillende marktdeelnemers met een grote investering van middelen streven naar de eerste posities van de zoekresultaten, kan het kopen van sterke backlinks een doorslaggevend ranking criterium zijn. Als SEO bureau met jarenlange ervaring, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om bij ons eenvoudig en efficiënt sterke backlinks te kopen. Maak gebruik van de mogelijkheid om sterke backlinks te kopen, voor veel van onze klanten heeft de investering zichzelf in korte tijd terugverdiend.

Wat is een sterke backlink?

Nieuwe klanten komen steeds weer bij ons met de vraag wat een sterke backlink is. De vraag is volkomen gerechtvaardigd en kan alleen professioneel worden beantwoord door SEO-experts.

Er worden verschillende SEO-metrieken gebruikt om backlinks te categoriseren en te evalueren. Deze worden samengevoegd en uitgevoerd door verschillende SEO tools. De bijbehorende SEO metrics zijn een waardevolle indicatie van de sterkte van een backlink, maar de individuele metrics moeten zorgvuldig worden geanalyseerd en geïnterpreteerd – dit is de enige manier om een betrouwbare uitspraak te doen over de vraag of het een sterke backlink is.

De SEO experts van SEOsprint zijn zeer vertrouwd met de verschillende tools en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring de waarde en sterkte van backlinks uitstekend classificeren. Deze classificatie is vooral belangrijk als u sterke backlinks wilt kopen. Immers, met sterke backlinks wil je ook een even sterk effect bereiken – en betaal je ook een navenante prijs.

Sterke backlinks vinden

Sterke backlinks zijn meestal niet te vinden op goedkope marktplaatsen – in plaats daarvan is een uitgebreide zoektocht nodig om sterke backlinks te vinden. Onze klanten zijn blij dat wij hen dit werk uit handen nemen. Onze SEO-experts classificeren ook links (goede links, hoogwaardige links, sterke links).

Daarbij wordt nagegaan of de potentiële link-giving pagina aan verschillende factoren voldoet. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk of de inhoud relevant en goed geschreven is. Een andere factor is de ernst van de pagina. Wij controleren ook of en welke links verwijzen naar de potentiële linkbron.