Selecteer een pagina

Bij ons kunt u backlinks kopen van grote, betrouwbare tijdschriften. Met plaatsing op dergelijke portalen stuurt u een positief ranking signaal naar de zoekmachines, want een verwijzing uit zo’n tijdschrift zorgt voor een vertrouwenswinst bij Google en andere zoekmachines.Met hun terugkerende lezers, diverse artikelen en brede scala aan onderwerpen bereiken de grote en bekende tijdschriften een hoge mate van vertrouwen bij hun mensen en zoekmachines.

Door onze uitstekende connecties met de redacties en uitgevers, kunnen wij onze cliënten plaatsing bezorgen bij vele nieuwsmedia en tijdschriften. Voel je vrij om contact met ons op te nemen over onze “koop backlinks van tijdschriften” dienst – wij zullen u graag krachtige link bronnen tonen die passen bij uw backlink profiel, uw industrie en uw ranking doelstellingen.

U bent van harte welkom om ons uw wensen met betrekking tot de thematische focus kenbaar te maken – wij zijn er zeker van een geschikt tijdschrift te vinden in onze uitgebreide portfolio.

 

☑️ Kwalitatieve backlinks kopen

Als u kwalitatieve backlinks voor uw bedrijf wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in backlinks die opvallen door hun hoge kwaliteit en indrukwekkende effectiviteit. Onze SEO-experts werken elke dag aan het ontwikkelen van speciale link-bronnen voor onze klanten. Bij het verwerven van nieuwe link bronnen, gaat kwaliteit voor ons altijd boven kwantiteit. Wij willen dus niet een zo groot mogelijk aantal link-bronnen opbouwen, maar reeds tijdens het onderzoek ongeschikte link-bronnen uitfilteren.

De portaalsites, online publicaties en tijdschriften moeten zich onderscheiden van de massa websites en overtuigen door journalistieke bijdragen. Een echte toegevoegde waarde door middel van informatie moet worden gegeven voor bezoekers en zoekmachines. Een kwalitatieve beoordeling van een pagina of een link is ook mogelijk en nuttig op basis van de gangbare SEO metrics. Op deze manier is een gestandaardiseerde evaluatie van link-bronnen mogelijk.

Waarom is het kopen van kwalitatieve backlinks zo belangrijk? Kwalitatieve backlinks geven een sterke aanbeveling weer en worden door Google gezien als een evaluatiecriterium. Om het linkprofiel van een bedrijf sterk en natuurlijk te laten lijken, mogen alleen links van goede naam worden gebruikt. Als u op de verkeerde plaats spaart, riskeert u een negatieve beoordeling van de kant van Google.

Bij ons kunt u eenvoudig en gemakkelijk kwalitatieve backlinks kopen: Als ervaren link-building bureau beschikken wij over de relevante expertise en een uitgebreid portfolio van verschillende linkbronnen. Zo maken wij het verbeteren van uw zichtbaarheid merkbaar eenvoudiger en handiger voor u. U wilt direct beginnen en kwaliteit backlinks kopen? Een e-mail of een telefoontje is alles wat nodig is, wij bespreken de details met u en gaan meteen aan de slag.

 

Verhoog zichtbaarheid met het kopen van backlinks

Zichtbaarheid beschrijft hoe goed een bedrijf kan worden gevonden op het internet met relevante zoektermen. Niet alleen het aantal zoektermen speelt een grote rol, maar ook hoe relevant en passend de zoektermen zijn voor het bedrijf en zijn producten of diensten. Een tuin- en landschapsbouwer in Almere heeft er aanzienlijk meer baat bij gevonden te worden onder “Hoveniersbedrijf Almere” dan onder “Bloembed aanleggen Almere”. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen zoekopdrachten die meer op informatie of op aankoop zijn gericht. Uit deze laatste blijkt dat de zoeker al ver gevorderd is met zijn aankoopbeslissing en sneller tot een aankoop kan worden aangezet.

Om onder deze relevante zoektermen gevonden te worden, helpt het kopen van backlinks. De sterkte en de kenmerken van een linkprofiel hebben een beslissende invloed op de zichtbaarheid van een bedrijf.

Al vele jaren helpen wij bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten door backlinks te kopen. Wij zijn een ervaren partner en zijn er voor onze klanten in de verschillende processen rond de aankoop van backlinks: wij werken een individueel SEO-concept uit voor het betreffende bedrijf, waarbij wij uiteraard rekening houden met de initiële SEO-situatie. Wij zorgen ook voor het link brononderzoek. Dankzij ons uitgebreide portfolio kunnen wij steeds de juiste backlinks leveren voor de verschillende sectoren. Ook de eindrapportage wordt door ons betrouwbare SEO-team uitgevoerd.

Onze ervaring bevestigt dat het kopen van backlinks ideaal is om de zichtbaarheid te vergroten. Onze klanten zijn blij met hun steeds betere rankings. Wilt u ook backlinks van ons kopen om uw online zichtbaarheid te vergroten? Bel ons op of stuur ons een e-mail – wij geven u graag advies.
Verhoog nu uw zichtbaarheid!

 

☑️ Goede backlinks kopen

Het is van essentieel belang voor bedrijven om bovenaan in Google te staan. Maar helaas, de goede rankings komen niet vanzelf. Er moeten veel werk en middelen worden besteed aan zoekmachine-optimalisatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven goede backlinks kopen. Deze kunnen het beslissende voordeel opleveren in de race om de TOP-ranking. In de regel kun je goede backlinks niet met het blote oog herkennen! Wij gebruiken professionele tools die zeer snel goede van slechte backlinks onderscheiden. Om dit te doen, vergelijken wij verschillende SEO- of link metriek en leiden zo de waarde van een link af. Onze SEO-experts houden zich al vele jaren bezig met linkbuilding en kennen dus de bijzonderheden van deze online marketingdiscipline. Hierdoor kunnen wij onze klanten die goede backlinks willen kopen absolute topkwaliteit bieden tegen zeer goede voorwaarden. En in tegenstelling tot vele anderen, volledig zonder lastige contracten. Als u goede backlinks wilt kopen, neem dan contact met ons op!
Koop nu goede backlinks!

 

Waarom zou je alleen goede backlinks kopen?

Met goede backlinks verbetert u uw eigen linkprofiel en krijgt u een rankingvoordeel. Google houdt van goede en kwalitatieve backlinks en houdt er rekening mee in het ranking algoritme. Maar waarom zou je alleen goede backlinks kopen – en anderen met rust laten?

Als de backlink niet overeenstemt met het individuele backlinkprofiel, dan dooft het effect van de backlink uit en is de inspanning voor linkbuilding (zowel in termen van tijd als van geld) voor niets geweest. Met backlinks van lage kwaliteit kan het backlinkprofiel zelfs schade oplopen en daarmee ook de reeds behaalde rankings in gevaar brengen.

Wanneer u backlinks bij ons koopt, ontvangt u alleen goede backlinks. Wij zorgen ervoor dat ze overeenkomen met uw domein, uw doelstellingen en uw linkprofiel. U profiteert van onze jarenlange SEO-ervaring.